Αποχή των Snakes από τα παιχνίδια μπάσκετ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σύνδεσμος των Snakes με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι θα απέχει από τα τμήματα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος κάνει γνωστό ότι θα απέχει και ο λόγος είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο με κεντρικό πρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η χθεσινοβραδινή παρέμβαση με ταχύτητα του φωτός από μέλος της Επιτροπής basket, αδειάζοντας τους συνδέσμους για την ανακοίνωση που εκδόθηκε για συμπαράσταση της ομάδας, αλλά και εκφράζοντας συγχρόνως την αντίθεση μας σε συγκεκριμένα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στη πόλη μας, μετατρέποντας τη σε μια μικρή Αθήνα κ ένα μικρό Πειραιά με αθηνολατρες ‘κρητικούς οπαδούς’.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη μας έκανε σήμερα η 2η παρέμβαση ,σε λιγότερο από 24 ώρες του ίδιου ατόμου στο επίσημο site του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου με δήλωση του (κατευθυνόμενη) σηκώνει ασπίδα προστασίας στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και αδειάζει ξανά το κόσμο του ΟΦΗ.

Κοιτάξτε αγάπη!!!

Νιώθουμε ντροπή και αηδιασμένοι με τη στάση σας και γι αυτό το λόγο δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε.

Οι απόψεις μας διαφέρουν!

Σας σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών SNAKES 4 HERAKLION CLUB δηλώνουμε την αποχή μας από το κυριακάτικο παιχνίδι αλλά και τα επόμενα όσο πικρό και δύσκολο να είναι.

Πάνω απ όλα η αξιοπρέπεια μας.

Αφού δεν μας υπολογίζετε θα σας αναγκάσουμε να το κάνετε έστω κ αργά.

Ευχόμαστε μέσα απ τη καρδιά μας καλή επιτυχία στην ομάδα αγωνιστικά.

Υ.Γ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΦΗ SNAKES 4 HERAKLION CLUB

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook