ΟΦΗ – Παναγίτσα: Ανάλυση του ζευγαριού του ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί την ομάδα της Χαλκίδας με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και το Gentikoule αναλύει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του Βασίλη Ράλλη.

Στόχος τoυ ΟΦΗ είναι να “διπλασιάσουν” τις νίκες κόντρα στην Παναγίτσα καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν επικρατήσει άνετα με 54-97.

Η ομάδα της Χαλκίδας παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κάτι το οποίο δεν είχε καταφέρει ούτε την 2012 – 2013 όταν είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι αριθμοί, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους, μιας και υπερτερούν τόσο στην άμυνα (τρίτη καλύτερη) όσο και στην επίθεση (με ενεργητικό 931 πόντους). Αντίθετα η ομάδα του Γιώργου Βελισσαράκου είναι στην προτελευταία θέση αμυντικά έχοντας δεχτεί 989 πόντους, ενώ τέταρτη από το τέλος, όσον αφορά το την επίθεση έχοντας πετύχει 903.

Βέβαια, η πορεία της Παναγίτσας είναι ανοδική από τη στιγμή (10/1) που ο Ευβοιώτης τεχνικός ανέλαβε χρέη τεχνικού έχοντας ήδη δύο νίκες κόντρα στον Άρη Πετρόπουλης και τη Νίκη Αμαρουσίου.

Από την άλλη όμως και ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί έτοιμος για να πάρει την όγδοη νίκη μιας και «καίγεται» για βαθμούς αφού βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή την αγωνιστική με τον Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου να μην μπορεί να βοηθήσει λόγω τραυματισμού ενώ και ο Αναστάσης Μητρόπαπας είναι αμφίβολος για το συγκεκριμένο ματς.

Το προγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Εσπέρου 17.00 Έσπερος-Άρης Ν. Καρακωνσταντόπουλος-Τζίμης (Ευστρατίου)
Κλαδισού 17.00 ΑΟΚ Χανιά-Λοκρός Λαζαρίδης-Σιδέρης (Πετράκης)
Χίου 16.00 Βούρειος ΑΟΛ Χίου-Ερμής Σχηματαρίου Ουσταμπασίδης-Κοτσώνης (Τσαρδάκας)
Νέας Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-Έσπερος Λαμίας Φάκαρος-Μαρίγλη (Ζερδεβάς)
Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Άρης Πετρούπολης Αντωνίου Ν.-Χριστοδουλάκης (Σαμαρτζή)
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-ΑΕΕ Παναγίτσας Τεφτίκης-Μαρτινάκος (Ευαγγελινός)

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook