Γιαννάκης: “Ο ΟΦΗ μπορεί να αποκτήσει ιστορία και στο μπάσκετ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρουσιάστηκε σήμερα η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη με τον “Δράκο” να αναλύει τους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση που του έγινε από τον Σίμο Καμπάκα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε πρώτος τον λόγο και αναφερόμενος στο πως προέκυψε η συνεργασία του με τον ΟΦΗ είπε “σε μια συζήτηση με τον Σίμο Καμπάκα μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Ερχόμενος στην Κρήτη προκειμένου να παρακολουθήσω παιχνίδια εθνικών ομάδων ή πανελληνίων πρωταθλημάτων, διαπίστωσα ότι το νησί έχει καλό μπασκετικό υλικό και κυρίως στο Ηράκλειο αλλά είδα ότι δεν είναι δουλεμένο. Η Κρήτη έχει επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα όμως δεν έχει πετύχει κάποια επιτυχία. Έτσι πήρα την απόφαση να έρθω στην Κρήτη και να συνεργαστώ με τα μικρά παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ”.

Όσον αφορά για το όνομα του ΟΦΗ σημείωσε “μπορεί το τμήμα μπάσκετ να μην έχει την ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά με σωστή δουλειά μπορεί να την δημιουργήσει και να φτάσει ψηλά μιας και ήδη βρίσκεται σε εθνική κατηγορία”.

Ο Σίμος Καμπάκας από την πλευρά του υπογράμμισε πως “εάν μου έλεγαν ότι θα γινόταν η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη δεν θα το πίστευα και είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε” και εκείνη την στιγμή πήρε τον λόγο ξανά ο “Δράκος” και τόνισε ότι “βλέπω από τον Σίμο να έχει πολύ μεγάλο πάθος για το άθλημα και αυτό με παρακίνησε ακόμα περισσότερο για να δημιουργηθεί αυτή η συνεργασία”.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης στάθηκε στο όνομα του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής και από την πρώτη στιγμή ήμουν θετικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook