Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Giannakis Academy»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tο οποίο συνδιοργάνωσε ο ΟΦΗ με τον Παναγιώτη Γιαννακη στο Ηράκλειο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το camp που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο έπειτα από προτροπή του ΟΦΗ.

Το «Giannakis Academy» διήρκησε έξι μέρες (2-7/7) και όλες οι προπονήσεις έγιναν στα ανοιχτά γήπεδα τους ΟΦΗ στην Εφόδου, στο ΒΑΚ και στο κλειστό ΤΕΙ Ηρακλείου. Τα «170» παιδιά που συμμετείχαν κάθε μέρα είχαν ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα το οποίο συμπεριλάμβανε προπόνηση αλλά και πολλή παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί ότι όσο περνούσαν οι μέρες οι εγγραφές αυξανόντουσαν καθώς κάθε μέρες καινούρια παιδιά ήθελαν ν συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

«Highlight» του καμπ το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (6/7) το βράδυ με τους προπονητές να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους σε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς, αλλά και η παρουσία «έκπληξη» του Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος τίμησε την διοργάνωση και βράβευσε όλους τους νικητές.

Μετα το τέλος του camp οι ιθύνοντες δείπνησαν στο «Georgia» με τον κ. Καμπάκα να παραθέτει τραπέζι σε όλους όσους συνέβαλαν για την ομαλή διεξαγωγή του πρώτου «Giannakis Academy», ενώ οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2019, με τη φιλοδοξία να προτιμήσουν τη διοργάνωση ακόμα περισσότερα παιδιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook