Pics | Με λαμπρότητα έγινε η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα γήπεδα της Εφόδου, εκεί που χτυπάει η καρδιά του μπάσκετ του ΟΦΗ, έγινε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ “γιόρτασε” στο σπίτι του

Συνεχίζοντας την απόλυτη στήριξη και αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας. Σε μια εκδήλωση γεμάτη παιδικά χαμόγελα και “ασπρόμαυρες” φανέλες, έγινε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ στα γήπεδα της Ακαδημίας στην οδό Εφόδου. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του τμήματος μπάσκετ και όπου στεγάζεται η μεγαλύτερη ακαδημία της Κρήτης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την παρουσία τους, τον Περιφερειάρχη Κρήτη κύριο Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Βασίλη Λαμπρινό που αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό του ΟΦΗ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η απόφαση της Επιτροπής Μπάσκετ να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας στα γήπεδα που στεγάζονται οι Ακαδημίες της ομάδας μας συνάδει απόλυτα με την προτεραιότητα που έχει τεθεί από την έναρξη της προσπάθειας μας για μια ισχυρή ακαδημία και πλήρη ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης
“Θα ήθελα να συγχαρώ την Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την Επιτροπή του Τμήματος μπάσκετ για αυτήν την πρωτοβουλία. Στηρίζουμε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΟΦΗ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσα παιδιά γιατί αυτό το γεγονός δείχνει ότι αναπτύσσεται ο μαζικός αθλητισμός. Ως Περιφέρεια Κρήτης είμαστε πάντα δίπλα στον ερασιτεχνικό και μαζικό αθλητισμό και θα συνεχίσουμε να είμαστε και στο μέλλον”.

Καθώς και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός
“Είμαι εδώ και βλέπω τους μελλοντικούς μπασκετμπολίστες του ΟΦΗ και δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από αυτό. Στηρίζουμε τον μαζικό αθλητισμό και τώρα που η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ χρησιμοποιεί αυτό το στολίδι που λέγεται “Δύο Αοράκια”, ο ΟΦΗ έχει ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για να ανέβει ακόμα περισσότερο η ομάδα του και εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε ότι βοήθεια χρειαστούν”.

Με την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ και του τεχνικού τιμ, έγιναν γνωστοί και οι χορηγοί της ομάδας μας για την σεζόν 2018 – 2019:

Μεγάλοι χορηγοί
Εταιρεία Proactive
TOYOTA ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε
ΑΝΕK LINES
Cretan Mills

Βασικοί χορηγοί
Καρπός Χωραΐτης Ξηροί Καρποί
Καφέ Δανδάλης
ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΣΥΜΕΩΝ & ΣΙΑ Ο.Ε. Πυροσβεστικές συσκευές
Χάλαβρο OpenΒar
Hacienda Cafe
Τηλεόραση Creta

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook