“Αφιερωμένη η νίκη στην μνήμη του Μανώλη Μπουνάκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Αλεξάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του προς τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με το Δειλινό ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Μανώλη Μπουνάκη και την οικογένεια του.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της Επιτροπής Μπάσκετ

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ως Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του Ο.Φ.Η. για την εικόνα που είδαμε στα “Δύο Αοράκια”. Το γήπεδο αποτελεί ένα στολίδι για το Ηράκλειο και την Κρήτη. Επειδή έγινε πολύ κουβέντα για την απόφαση μας να μετακομίσει από την φυσική της έδρα στα “Δύο Αοράκια”, αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανταπόκριση και την έλευση του κόσμου που ήρθε και απόλαυσε ένα παιχνίδι – γιορτή για το μπάσκετ του Ηρακλείου και της Κρήτης. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Δειλινό για την παρουσία του. Η εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου, μας γέμισε ικανοποίηση και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την απόφαση που πήραμε ώστε ο Ο.Φ.Η. να έρθει στα “Δύο Αοράκια”, σε ένα γήπεδο που αποτελεί κόσμημα για το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στην μνήμη του Μανώλη Μπουνάκη που έφυγε από την ζωή την Παρασκευή. Η οικογένεια Μπουνάκη βρίσκεται δίπλα στο τμήμα μπάσκετ του Ο.Φ.Η. αλλά και τον αθλητισμό. Έχει στηρίξει αρκετά το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ και αισθάνομαι την ανάγκη, εκ μέρους όλης της Επιτροπής , να του αφιερώσουμε τη νίκη που πέτυχε η ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook