«Συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, ζητάει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την συμπεριφορά των δύο «άτακτων» παικτών που συνελήφθησαν ενώ αναφέρει ότι θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ πληροφορήθηκε με έκπληξη σήμερα το μεσημέρι (09/11/2011) αυτό που συνέβη χθες βράδυ, με δύο αθλητές της ομάδας μας σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου και τα όσα επακολούθησαν. Τέτοιου είδους περιστατικά δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας, ούτε και την ιστορία του σωματείου, είναι καταδικαστέα και για το λόγο αυτό θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για την προστασία της ομάδας μας.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναπαρουσιαστούν τέτοια γεγονότα. Οι εν λόγω παίκτες θα κληθούν σε απολογία και θα τους επιβληθούν βάσει του εσωτερικού κανονισμού οι προβλεπόμενες ποινές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, καλό θα είναι για την ακριβέστερη ενημέρωση να γίνεται διασταύρωση των πληροφοριών, προκειμένου να μην αναγράφονται και υπερβολές».