Ανακοίνωση – κάλεσμα από τον Πιερικό για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Σαν… τελικό βλέπουν στον Πιερικό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τους Κατερινιώτες να βγάζουν ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Πιερικού

«Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, εν όψει του αγώνα της ομάδας με τον ΟΦΗ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου του 2011 και ώρα 5 μ.μ. στο παλιό κλειστό γυμναστήριο, καλούν όλους τους φιλάθλους της Πιερίας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που για την ομάδα της πόλης μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο αγώνας είναι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ και η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου είναι αυτή που αποτελεί, όπως κάθε φορά, την πραγματική δύναμη της ομάδας.

Όλοι μας ευχαριστούμε θερμά το υπέροχο μπασκετικό μας κόσμο που, ειλικρινά, είναι αυτός στον οποίο η ομάδα οφείλει την επίτευξη του στόχου της. Τώρα, που ο σύλλογος κάνει το δικό του αγώνα για να είναι η ομάδα εκεί που της αξίζει, η παρουσία των φιλάθλων που είναι υπόδειγμα στο μπασκετικό στερέωμα είναι αναγκαία όσο ποτέ».