Ο Κρις Χουγκάζ νέος τεχνικός του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule σας είχε ενημερώσει για τις εξελίξεις στην ομάδας μπάσκετ και πως μέχρι σήμερα η ομάδα θα έχε νέο προπονητή κάτι το οποίο και έγινε.

Ο Κρις Χουγκάζ είναι από σήμερα το πρωί ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ και αναμένεται να πιάσει αμέσως δουλειά καθώς θα είναι αυτός που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους.

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ έχει αποτελέσει στο παρελθόν παίκτη της ομάδας, ενώ στην προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, με τελευταία τον Ηρακλή. Ο Έλληνας προπονητής, γεννημένος στην Αίγυπτο, από Έλληνες γονείς, ήρθε σε βρεφική ηλικία στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, τη Λάρισα, τη Νήαρ Ήστ, τον Σπόρτινγκ και τον ΟΦΗ, ενώ έπαιξε για λίγο και στο αυστριακό και το γερμανικό πρωτάθλημα. Μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ως παίκτης του Πανιωνίου. Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ ήταν μέχρι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή μέλος του τεχνικού τιμ της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου, ενώ το 2010 είχε εργαστεί στην Καβάλα, ως βοηθός του Κώστα Πιλαφίδη και του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο 43χρονος προπονητής έχει επίσης εργαστεί ως βοηθός των Μάρκοβιτς, Παβίσεβιτς και Γκέκου στον Πανιώνιο.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η απόκτηση του να ανακοινωθεί και από τον ερασιτέχνη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook