Έπιασε δουλειά ο Χουγκάζ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Tην πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του ΟΦΗ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας ζήτησε ιδιαίτερη δουλειά από τους παίκτες του ώστε η ομάδα να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, παρουσίασε το νέο προπονητή στους παίκτες, αναφέρθηκε στην λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Βλάχο και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν, ενώ άφησε αιχμές ότι δεν θα ανεχθεί ξανά κάποιο κρούσμα απειθαρχίας στην ομάδα.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Χουγκάζ στους δημοσιογράφους πρίν την έναρξη της προπόνησης, τόνισε ότι «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια και σε γνώριμα πρόσωπα. Είμαι μεγάλη χαρά που φοράω ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή. Η ομάδα είναι σε μια φάση που πρέπει να έχει άμεση βελτίωση και θέλω στο πρώτο διάστημα να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες μας και να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Αυτό που θέλω να επισημάνω, είναι κάτι που είχα και σαν παίκτης. Να είναι οι παίκτες μου έτοιμοι και να είναι μαχητές. Ο παίκτης πρέπει να έχει κίνητρο όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να ακολουθεί πάντα τις οδηγίες της τακτικής, να βοηθά μόνος του τον εαυτό του και με τη βοήθεια των συμπαικτών του και του προπονητικού επιτελείου, να δίνει το 100% για τη νίκη της ομάδας . Η ψυχολογία και τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι κάτι που το έχουν όλες οι ομάδες. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο ΟΦΗ που δεν το έχουν και άλλες ομάδες και δεν μπορεί να λυθεί. Την καλή ψυχολογία θα την δημιουργήσουμε εμείς μόνοι μας, ο καλύτερος που μπορεί να βοηθήσει τον κάθε ένα είναι ο ίδιος του ο συμπαίκτης και η πειθαρχία στην ομάδα. Από εκεί αντλούμε δύναμη και είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα και να ακολουθούνται οι αρχές που θα θέσουμε.Ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος για εμένα είναι να γίνουμε η δυνατή ομάδα που θέλω να έχουμε, ξεκινώντας από την εικόνα που θα έχουμε στο Ηράκλειο και στη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσουμε να ξέρουμε που πηγαίνουμε.Γνωρίζω τους παίκτες της ομάδας, αλλά λόγω του ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, θέλω να δω κάποια παιχνίδια ώστε να έχω μια πληρέστερη ομάδα της φετινής εικόνας της ομάδας. Ξέρω το πρωτάθλημα ότι είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, αλλά θέλω λίγο χρόνο ακόμα Τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα είναι όλα αξιόλογα και έχουν το ταλέντο να κάνουν μια πολύ καλή ομάδα».