Εκδήλωση στην Εφόδου, με το αντρικό τμήμα και τις Ακαδημίες

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Η αντρική ομάδα του ΟΦΗ και οι Ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσαν ραντεβού στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών, επί της οδού Εφόδου, πραγματοποιώντας εκδήλωση, που ουσιαστικά σήμανε το κλείσιμο των Ακαδημιών, για τις γιορτές, αλλά και την ευκαιρία, να συναντήσουν οι εκκολαπτόμενοι αθλητές των Ακαδημιών,  τα ινδάλματά τους.

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η αντρική μας ομάδα (εκτός του Λιούις που έχει αναχωρήσει για την Αμερική), ο προπονητής Κρις Χουγκάζ, με μέλη της διοίκησης.

Το σύνολο των παιδιών της Ακαδημίας μαζί με τους προπονητές και τους εφόρους, άκουσαν τον κ.Χουγκάζ, αλλά και τους παίκτες να εύχονται υγεία και καλές γιορτές, ενώ τόνισαν παράλληλα ότι η προσπάθεια τους, πρέπει να συνεχιστεί εντονότερα, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στα μαθήματά τους.
Στην συνέχεια ακολούθησαν διάφορα «happennigs», με  παίκτες της ομάδας του ΟΦΗ, με τους λιλιπούτειους αθλητές.

Παράλληλα οι (πάρα πολλοί) γονείς που παρευρέθηκαν, ενημερώθηκαν, για την  αγωνιστική πρόοδο των παιδιών τους, ενω ακολούθησαν και απονομές από τους παίκτες της αντρικής, στις ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα ΔΟΠΑΦΜΑΗ, που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το….απαραίτητο «μπάρμπεκιου».
Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Εφόδου κ.Νίκος Γαλυφιανάκης, αφού ευχήθηκε «καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο», στην συνέχεια τόνισε:
«Αυτή την στιγμή στις εγκαταστάσεις μας αθλούνται ενεργά 194 παιδιά.Οι ακαδημίες του ΟΦΗ είναι μια κυψέλη  που δίνει στα παιδιά όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να είναι χρήσιμα στην κοινωνία.Ευελπιστούμε να καμαρώσουμε κάποια από αυτά στην αντρική  μας  ομάδα».