Παναγάκης: «Mε τον ΟΦΗ στην Α2»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Διανύει τον τέταρτο του χρόνο στον ΟΦΗ και φέτος κάνει την πιο μεστή του σεζόν αποτελώντας έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πολύ καλής πορείας του ΟΦΗ που βαδίζει ολοταχώς για την επιστροφή του στην Α2 κατηγορία. Ο λόγος για τον Σάκη Παναγάκη, ο οποίος μίλησε στο gentikoule.gr για την φετινή πορεία της ομάδας, το στόχο του πρωταθλήματος ο οποίος όπως είπε είναι ακόμα ανοιχτός, για τις επόμενες βλέψεις του και άλλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα της ομάδας από την Κηφισιά…

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε ένα κακό πεντάλεπτο στην τελευταία περίοδο, παρ’όλα αυτά καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά στο -2 λίγο πριν το τέλος αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε την διαφορά των 19 πόντων που είχαμε από το πρώτο παιχνίδι. Νομίζω πως αν περάσουμε από τον Εύοσμο έχουμε πολλές ελπίδες για τον τίτλο καθώς η Κηφισιά έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Για τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος που έχει ο ΟΦΗ καθώς την προσεχή αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί λόγω της μη συμμετοχής της Ολύμπια Λάρισας στο πρωτάθλημα και αν αυτή η νέα διακοπή μπορεί να επηρεάσει την ομάδα…

Θα δουλέψουμε σκληρά αυτές τις μέρες, όπως κάνουμε και δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε. Ίσα-ίσα που με αυτή τη διακοπή θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και λίγο.

Για την χρονιά που κάνει φέτος, η οποία και είναι η καλύτερη του με την φανέλα του ΟΦΗ στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα…

Ίσως όντως να κάνω την καλύτερη μου χρονιά στον ΟΦΗ. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε εμένα αλλά και στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και στο γεγονός πως με έχει εμπιστευτεί περισσότερο την φετινή σαιζόν. Νομίζω πως με την δουλειά μου στις προπονήσεις αξίζω το χρόνο συμμετοχής μου και οι κόποι ανταποκρίνονται στο γήπεδο.

Για τον εαυτό του και τι θα ήθελε ο ίδιος για το μέλλον…

Θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Να τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα, να κυλήσουν όλα ομαλά και να αγωνιστώ του χρόνου με τον ΟΦΗ στην Α2.

Για τη επόμενη σαιζόν που όπως όλα δείχνουν θα βρει τον ΟΦΗ στην Α2 και τι πρέπει να αποφευχθεί ώστε ο ΟΦΗ να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περσινής σαιζόν…

Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να κρατήσει ένα κορμό παικτών, οι οποίοι ξέρουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Να μην γίνουν πολλές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να γίνουν πολλές αλλαγές. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή πως θα πράξουν.