Απόλλων Πατρών: «Πέτρα του σκανδάλου ο Τσερκιτσόγλου»!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης
Aνακοίνωση με την οποία ζητάει συγγνώμη για όσα διαδραματίστηκαν στην Πάτρα εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλων Πατρών, ωστόσο μιλάει για παραλείψεις στην ανακοίνωση του ΟΦΗ και χαρακτηρίζει πέτρα του σκανδάλου τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου!
 
Δεν φτάνουν οι προκλήσεις από μερίδα της εξέδρας αλλά και από τους αδερφούς Καπερώνη η διοίκηση των Πατρινών αν και παραδέχεται τα όσα έγιναν χαρακτηρίζει πέτρα του σκανδάλου τον Τσερκιτσόγλου
Αναλυτικά ανακοίνωση της διοίκησης του Απόλλων Πατρών:

«Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συζητήθηκαν και αναλύθηκαν εκτενώς και με λεπτομέρεια τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά του τέλους του κανονικού αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου (21-01-2012) της Ομάδας μας με τον Ο.Φ.Η. (εκκένωση του γηπέδου από τους φιλάθλους), γεγονότα που δεν συνάδουν με την μέχρι τώρα άριστη συμπεριφορά

των φιλάθλων μας και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, που προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να δημιουργήσει η Διοίκηση στους αγώνες μέχρι σήμερα της Ομάδας μας, και να διατηρήσει τους υπόλοιπους αγώνες.

 

Επειδή λοιπόν η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας είναι αποφασισμένη αφενός να διατηρήσει και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο με κάθε μέσον και τρόπο την ομαλή και φίλαθλη ατμόσφαιρα στους αγώνες της Ομάδας, έτσι ώστε ποτέ στο μέλλον να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού ανεγκέφαλους «φιλάθλους» και αφετέρου να προστατέψει το αθλητικό πνεύμα στους αγώνες, αλλά και την ενδεχόμενη εμπλοκή της ομάδα μας σε πιθανές περιπέτειες, την στιγμή μάλιστα που βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων της, αποφάσισε τα παρακάτω:1. Να γίνουν άμεσες ενέργειες για την νόμιμη εγκατάσταση συστήματος βιντεοσκόπησης των κερκίδων, έτσι ώστε να γίνει δυνατός και διακριτός με στοιχεία ο εντοπισμός των ολίγων, μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, «φιλάθλων» που δημιουργούν με αναιτιολόγητο τρόπο προκλήσεις και επεισόδια σε ορισμένους αγώνες, ώστε να απομακρυνθούν οριστικά από τους αγώνες μας. Τέτοιους «φιλάθλους» δεν τους θέλουμε και δεν επιθυμούμε την παρουσία τους στο γήπεδό μας.

2. Να ζητηθεί επιπλέον δύναμη αστυνόμευσης πίσω από τους πάγκους των φιλοξενούμενων από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, στους κρίσιμους αγώνες της ομάδας.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Ο.Φ.Η. θεωρούμε ότι σε αυτήν παραλείπεται η αναφορά, στην πέτρα του σκανδάλου δηλαδή, η προκλητική και απαράδεκτη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, συμπεριφορά μέρους του πάγκου της ομάδας τους και κυρίως του «αθλητή» τους, Προδρόμου Τσερκιτζόγλου, ο οποίος προκλητικά συνέχιζε τις απειλές και εκφοβισμούς ακόμη και μετά τον αγώνα με σχετικές δηλώσεις του στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο και που με τις δηλώσεις αυτές ευθέως αναιρεί την ανακοίνωση της ομάδας του.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε συγγνώμη από το 99,5% των φιλάθλων μας, γιατί παρά τις προσπάθειες των μελών της Διοίκησης του Συλλόγου μας (που αναγνωρίστηκαν και από τους Διαιτητές, την Αστυνομία και τους συνοδούς του Ο.Φ.Η.) δυστυχώς συνέβη ότι συνέβη.

Είμαστε βέβαιοι και υποσχόμαστε ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξει περίπτωση να συμβούν παρόμοια γεγονότα και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να συνεχίσουν την στήριξη της Ομάδας μας με την συνεχή μαζική παρουσία τους όπως και να απομονώσουν τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού κακούς οπαδούς, για να πετύχουμε όλοι μαζί τους φετινούς στόχους μας».