Παρελθόν Μπάρδας και Σκαμνάκης!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Παρελθόν από το ρόστερ του ΟΦΗ αποτελούν οι Αλέξης Μπάρδας και Μάριος Σκαμνάκης οι οποίοι έλυσαν την συνεργασία τους με τον ΟΦΗ.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το Gentikoule o Κρις Χουγκάζ είχε υποβάλει την παραίτηση του, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή ενώ παράλληλα είχαν δρομολογηθεί και κάποιες εξελίξεις στην ομάδα με τους Σκαμνάκη, Μπάρδα και Ορφανό να ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου. Τελικά οι δύο πρώτοι έλυσαν την συνεργασία τους με τον ΟΦΗ ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τον Ορφανό.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στον σύλλογο και πλέον στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στον παιχνίδι με τον Ερμή Περάματος όπου η ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη. Εφόσον αυτή δεν έρθει το πιο πιθανό είναι να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα.

Την λύση της συνεργασίας με τους Μπάρδα και Σκαμνάκη ανακοίνωσε και με ανακοίνωση του και το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μετά από συνεννόηση με το προπονητή της ομάδας  κ. Κρις Χουγκαζ, και κατόπιν εισήγησης του, αποφασίστηκε να λύσει τη συνεργασία με  τους αθλητές της ομάδος του Μπάρδα Αλέξη και Σκαμνάκη Μάριο.
Ως εκ τούτου η ομάδα μπάσκετ ευχαριστεί δημόσια τους παραπάνω αθλητές, για τη προσφορά τους στο σωματείο.