Τελευταία προπόνηση πριν την «μάχη» του Λαγκαδά

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν οι παίκτες του ΟΦΗ πριν το δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά.

Ο Κρις Χουγκάζ είχε την ευκαιρία να δουλέψει όλη την εβδομάδα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του και έτσι η ομάδα πάει με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 17:00, όπου και αναμένεται ο προσεχής αντίπαλος να περάσει από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού επιτελείου μέσω της οθόνης καθώς οι παίκτες της ομάδας θα παρακολουθήσουν σε βίντεο παιχνίδια του Ερμή Λαγκαδά.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την συμπρωτεύουσα στις 21:oo. Στον ΟΦΗ μετά τις 3 τελευταίες νίκες θέλουν μία ακόμα, κόντρα σε μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρας της και έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Ο περιορισμός του Ηλιάδη είναι κάτι που απασχολεί, ωστόσο στην ομάδα παρουσιάζονται πανέτοιμοι ώστε να κατακτήσουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα.