Η φοβερή πίστη του Χουγκάζ – λέει στο Gentikoule «τελευταία ευκαιρία να φέρουμε τούμπα το πρωτάθλημα»!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

O Kριζ Χουγκάζ μιλώντας στο Gentikoule έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και έδωσε το έναυσμα για νίκη στο Λαύριο, ώστε η ομάδα να μπορέσει να έχει βλέψεις για το κάτι παραπάνω. Διαβάστε ακόμα τι είπε για την υπόθεση της παραμονής και την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας

Αναλυτικά όσα είπε στο Gentikoule ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την διοίκηση για την νέα χρόνια…

Το πρωτάθλημα είναι στην τελική ευθεία. Όταν τελειώσει θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τη νέα χρονιά. Δεν μας απασχολεί αυτό τώρα. Είμαστε 6 βήματα πριν το τέλος και το μυαλό όλων μας είναι στα παιχνίδια που έχουμε. Όταν λυθούν τα κάποια προβλήματα που υπάρχουν και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα κάτσουμε να συζητήσουμε.

Για το αν πιστεύει πως ο ΟΦΗ με «διπλό» στο Λαύριο «καθαρίζει» με την υπόθεση παραμονή…

Σίγουρα θέλουμε δύο νίκες για να καθαρίσουμε την παραμονή. Όσο γρηγορότερα τις πετύχουμε τόσο το καλύτερο. Αν νικήσουμε στο Λαύριο πάμε για αλλού. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να γυρίσουμε όλο το πρωτάθλημα, που δεν είναι και εύκολο. Είχαμε ατυχίες και συνεχίζουμε να έχουμε όμως μπορούμε ακόμα να πάμε καλά στην συνέχεια.

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας…

Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα όμως η ομάδα είχε πολλές ατυχίες από την αρχή της σεζόν. Έχουνε περάσει πολλά τα παιδιά μέσα στην σεζόν  και αξίζουν πέρα για πέρα κάτι καλύτερο. Μέσα από τόσες δυσκολίες αν καταφέρουν να κάνουνε το come back πιστεύω πως μόνο αυτοί οι παίκτες θα μπορούσαν να το κάνουν. Πάντα πίστευα και πιστεύω στις δυνατότητες τους, άσχετα αν κάποιες φορές τους έχω πιέσει.

Για την αναμέτρηση με το Λαύριο…

Είναι μια καλή ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται στο έπακρον την έδρα της. Είναι από τις καλύτερες ομάδες εντός έδρας μαζί με τον Απόλλων και το δείχνει αυτό η μόλις μία εντός έδρας ήττα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχουμε τις δυνατότητες για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Το Λαύριο είναι μια ομάδα με έμπειρα παιδιά και ομοιογένεια. Θέλουμε να βάλουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας και κάποια πράγματα για να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε πολλές δυνατότητες και μπορούμε να τα καταφέρουμε.