Προβληματισμός Χουγκάζ για κόσμο και οικονομικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον προβληματισμό του για τις άδειες εξέδρες στο ΒΑΚ αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, εξέφρασε ο Κρις Χουγκάζ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας αρχικά για τη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας είπε: «Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο πιέσαμε και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι κόβοντας τους αιφνιδιασμούς της Δόξας. Έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε κοντά στην παραμονή. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρεις που να κοιτάξεις. Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι «καθαρίσαμε» την υπόθεση προς τα κάτω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εμείς και η Δόξα είμαστε δύο ομάδες της περιφέρειας που έχουμε αρκετά προβλήματα».

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, ο Κρις Χουγκάζ στάθηκε στην απουσία του κόσμου αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ: «Ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση αλλά όλοι οι φορείς πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Γνώρισα τον ΟΦΗ και σαν παίκτης και δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα στις εξέδρες. Μας έχει λείψει ο κόσμος φέτος. Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει, έχει κλονίσει αρκετές ομάδες και δεν γνωρίζω πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε μέχρι το τέλος».