Τέλος εποχής για Παναγάκη

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ μετά από 5 χρονια παρουσίας στην ομάδα ανακοίνωσε ο Σάκης Παναγάκης. Δεν φεύγω για τα λεφτα, φεύγω γιατι δεν υπάρχει η φλόγα για διάκριση τόνισε ο 29χρονος πλέι μέικερ. 

Ο 29χρονος πλέι-μέικερ βάζει τέλος εποχής στην καριέρα του με τον ΟΦΗ όπου έζησε αρκετές χαρές καθώς έζησε την άνοδο της ομάδας μέχρι την Α2 από την Γ΄ Εθνική όπου και βρισκόταν.

«Μετά από 5 χρόνια σε αυτό το γήπεδο και σε αυτή την πόλη πρέπει να αποχωρήσω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ξημέρη που με έφερε εδώ και φόρεσα την φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΦΗ. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που φόρεσα την φανέλα του ΟΦΗ. Αν είχαμε κερδίσει τα μισά ματς που χάσαμε στο πόντο θα είχαμε εκπληρώσει και το μεγάλο στόχο που βάλαμε στην αρχή. Είναι ένα τέλος εποχής για τον κορμό της ομάδας» ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Παναγάκη που στην συνέχεια αναφέρθηκε σους  λόγους που αποχώρησε από τον ΟΦΗ προσθέτοντας:«Τα πέντε χρόνια που έζησα στον ΟΦΗ είναι βαθιά ριζωμένα στην καρδιά μου και θα τα θυμάμαι για πάντα. Αν υπήρχε  στην ομάδα μία σταθερή κατάσταση και μία προοπτική θα το σκεφτόμουν να παραμείνω. Όμως υπάρχει και μία προσωπική ζωή και κάποιοι άνθρωποι εξαρτώνται από εμένα. Μίλησα με την διοίκηση και τους έχω κάνει γνωστή την απόφαση μου.Από την συζήτηση μαζί τους κατάλαβα ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα αδιέξοδο και υπάρχει ένα πρόβλημα στο όραμα της. Λείπει η δίψα με την φλόγα για το μέλλον. Αυτό φαινόταν και από τον κόσμο, καθώς σε πολλά παιχνίδια παίζαμε με την μάνα μου, την θεία μου και τους συγγενείς μας. Δεν είναι το οικονομικό ο λόγος που φεύγω αλλά το κίνητρο  ότι δεν υπάρχει η φλόγα που υπήρχε τόσα χρόνια.»