Βλάχος: «Δεν πειράζει, τους περιμένουμε με το Πέραμα»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στην μικρή προσέλευση του κόσμου στο ΒΑΚ αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος ο οποίος τόνισε πως «δεν πειράζει που δεν ήρθε σήμερα ο κόσμος τον περιμένουμε στην τελευταία με το Πέραμα για να γιορτάσουμε μαζί την άνοδο».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δικαιόλογησε τους παίκτες του για την μέτρια εικόνα που είχαν στα πρώτα τρία δεκάλεπτα καθώς υπάρχει κούραση και έχει  εξασφαλιστεί ο στόχος ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία τους στην τελευταία περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος:

«Περιμέναμε πως σήμερα το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαινομενικά φαινόταν. Οι αντίπαλοι μας διάβασαν καλά το παιχνίδι μας και μας δυσκόλεψαν πολύ για 30 λεπτά.Μετά αλλάξαμε την άμυνα μας, μπάκαν και τα σουτ που δεν μας «έβγαιναν» πριν και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε κάνει μια υπερπροσπάθεια φέτος, έχουν μείνει δύο παιχνίδια πριν το τέλος και είναι λογικό τα παιδιά να είναι κουρασμένα. Απομένουν δύο ματς πλέον, στόχος μας είναι ο τίτλος. Πιστεύαμε πως θα έχουμε περισσότερο κόσμο σήμερα αλλά δεν έγινε. Δεν πειράζει που δεν ήρθε σήμερα ο κόσμος τον περιμένουμε στην τελευταία με το Πέραμα για να γιορτάσουμε μαζί την άνοδο».