Όλα ανοικτά από Ξημέρη για το μέλλον του μπάσκετ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προβληματισμό έχει σκορπίσει στην οικογένεια Ξημέρη, η συστηματική απουσία του φίλαθλου κόσμου από την φετινή προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ, η οποία έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία και πηγαίνει ολοταχώς για τον τίτλο!

Μάλιστα μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με τoν Αίολο Τρικάλων στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΒΑΚ , ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ   Βασίλης Ξημέρης ήταν  απογοητευμένος και όπως έλεγε στους συνεργάτες του, θα σκεφθεί πολύ σοβαρά τις αποφάσεις που θα πάρει μετά το τέλος της περιόδου, για την  παρουσία του στην ομάδα.

Ο ίδιος τονίζει για το θέμα αυτό ότι «είναι κρίμα για όλους μας αυτή η εικόνα. Για μένα και την οικογένεια μου και την προσπάθεια που έχουμε κάνει με ένα μεγάλο οικονομικό κόστος για να φέρουμε το μπάσκετ του ΟΦΗ, ακόμη και στην Α1 που είναι το όραμα μας. Αλλά είναι κρίμα και για την ίδια την προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα φέτος.  Σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικά έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς, έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια φέτος στο ΒΑΚ το κλειστό ήταν  άδειο. Μας πικραίνει αυτή η εικόνα και μετά  το παιχνίδι με το Πέραμα, θα συζητήσω με την οικογένεια μου  και με την διοίκηση της ομάδας και σε συνέντευξη Τύπου θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μας» καταλήγει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.