Μεγάλη μεταγραφή για τον ΟΦΗ – έκλεισε ο Μύρων Παπαδάκης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από 8 χρόνια, ο 24χρονος πλέι μέικερ θα φορέσει ξανά την φανέλα του ΟΦΗ έπειτα από 8 χρόνια και τονίζει «ο κόσμος του ΟΦΗ θα δει την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΟΦΗ που ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ενώ δημιουργείται και ένα άκρως Κρητικό δίδυμο στην θέση «1» – καθώς ήδη υπάρχει και ο Αλέξης Πετράκης.

Ο 24χρονος πλέι μέικερ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα από όπου ξεκίνησα την αθλητική μου σταδιοδρομία. Ξέρω που έρχομαι, ξέρω τους ανθρώπους της ομάδας, ξέρω τους συναθλητές μου και γνωρίζω τον προπονητή, ένα καταξιωμένο άνθρωπο στον χώρο του Μπάσκετ. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και ο κόσμος του ΟΦΗ να δει την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ καλωσορίζει ξανά στην ομάδα τον Μύρων Παπαδάκη, ένα αθλητή που ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο Μύρων Παπαδάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 22-1-1988, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στην θέση “1”. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, συνέχισε στην ομάδα που προέκυψε από την συνένωση του ΟΦΗ με τον ΟΑΑ Ηράκλειο στην Α2, στον ΟΑΑ Ηράκλειο στην Β Εθνική, στον Ίκαρο Καλλιθέας από την Γ Εθνική έως την Α2 και στον Αρκαδικό στην Α2 τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ έχει αγωνισθεί και στις μικρές Εθνικές Ομάδες.