«Όλοι μαζί στο γήπεδο για να πετύχουμε την υπέρβαση»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρόν στο παιχνίδι με το Περιστέρι ενώ κάνει γνωστές ότι θα ισχύσουν και τα εισιτήρια διαρκείας.

Με σύνθημα «να πετύχουμε την υπέρβαση», η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ καλεί τον κόσμο της ομάδας να αποτελέσει τον 6ο παίκτη της ομάδας στην αυριανή, ιστορικής σημασίας, αναμέτρηση με το Περιστέρι στο «παλατάκι» του ΒΑΚ. Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 10 ευρώ ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την παρουσία του στο πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν με το Παγκράτι στο ΒΑΚ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2012-13.

Την Τετάρτη 19/9 στις 5μμ στο ΒΑΚ σε ένα ακόμα ιστορικό αγώνα για την ομάδα μας με αντίπαλο το Περιστέρι(ομάδα Α1) για την 1η αγωνιστική της Β Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2012-13 θέλουμε και πάλι να καλέσουμε τον κόσμο μας να δώσει για μια άλλη φορά βροντερό παρών ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί την υπέρβαση.

Στο συγκεκριμένο αγώνα η τιμή του εισιτηρίου βάσει της προκήρυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι 10€.

Εμείς από την μεριά μας αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας θα ενεργοποιήσουμε τιςκάρτες διαρκείας (αμπονέ), έτσι ώστε κάποιος αγοράζοντας κάρτα διαρκείας κόστους 50€ θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας μας στο ΒΑΚ καθόλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος Α2 Ανδρών 2012-13.

Οι κάρτες διαρκείας πωλούνται στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93 – γήπεδο Γεντί Κουλέ), στην μπουτίκ του ΟΦΗ (στο Γεντί Κουλέ) και στην είσοδο του ΒΑΚ (πριν τον αγώνα με το Περιστέρι).