Τακιανός: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Mε δηλώσεις του στο Gentikoule o Φώτης Τακιανός, τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να μείνει περισσότερο από σήμερα στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο και κοιτάει την επόμενη αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στον τραυματισμό του Δημήτρη Καραδολάμη που ανάγκασε την ομάδα του να αλλάξει σχέδια αλλά και στα γρήγορα φάουλ των Παπαδάκη, Πετράκη και Τσερκιτσόγλου που αποδυνάμωσαν την ομάδα στην περιφέρεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο όση ώρα ήμασταν όλοι μαζί ελέγχαμε το παιχνίδι. Στην συνέχεια χτύπησε ο Δημήτρης (σ.σ. Καραδολάμης) και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάναμε αλλαγές στα πόιντ γκαρντ και χάσαμε από τη δύναμη μας. Είμαστε ένα μικρό ρόστερ, είχαμε την απουσία του Βουκαντινοφ, χάσαμε και τον Καραδολάμη, φορτώθηκαν και γρήγορα με φάουλ Παπαδάκης και Πετράκης και δεν είχαμε λύσεις. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια με όχι και τόσο συμβατούς τρόπους να βρούμε λύσεις  αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να μαζέψουμε τα προβλήματα μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά. Τα προβλήματα μας είναι πολλά και γνωστά. Δεν είμαστε όπως πρέπει λόγω των τραυματισμών. Τα παιδιά όταν είναι μαζί έχω διακρίνει καλά στοιχεία. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε»