Να νικήσει Κηφισιά… και απουσίες

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ελπίζοντας πως θα έχει τον έκτο παίκτη στο πλευρό του αλλά και τον Δημήτρη Καραδολάμη στην σύνθεση του ο ΟΦΗ υποδέχεται στο κλειστό του ΒΑΚ την -εκ των φαβορί για την άνοδο- Κηφισιά και φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα των βορείων προαστίων (15:00 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule). 

Τα πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το σημερινό παιχνίδι αλλά και η δυναμικότητα του αντιπάλου κάνουν εξαρχής δύσκολο το έργο του ΟΦΗ, ωστόσο στο ΒΑΚ εφόσον υπάρξει δυναμική παρουσία του κόσμου όλα μπορούν να αλλάξουν και στην ομάδα περιμένουν να έχουν την στήριξη που θέλουν.

Ο Φώτης Τακιανός για το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Βουκαντίνοφ ενώ αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ανέβασε στροφές και μπήκε στο πρόγραμμα χωρίς να πιέζεται. Ο 25χρονος φόργουορντ αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας και ανάλογο με τις συνθήκες του αγώνα αλλά και το πως θα νιώθει το πόδι του ίσως και να αγωνιστεί.