Σε απόγνωση ο Τακιανός λόγω των πολλων προβλημάτων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει με… 5-6 παίκτες εξέφρασε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Κηφισιά.

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού το «πάλεψαν» το παιχνίδι μέχρι το τέλος πληρώνοντας το κακό πρώτο ημίχρονο που είχε ως αποτέλεσμα να χτίσει η Κηφισιά μια σημαντική διαφορά. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ήταν σε… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του να παλέψουν άπαντες στον ΟΦΗ συνιστώντας παράλληλα υπομονή.

«Αυτήν την στιγμή ζούμε κάτι πρωτόγνωρο. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες και η βασική μας δυσκολία είναι η καθημερινότητα μας. Είμαστε στις προπονήσεις έξι ή επτά παίκτες και αυτό είναι τραγικό. Δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτά τα προβλήματα. Τα παιδιά θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αν είμαστε πέντε παίκτες και οι τρεις δεν είναι σε καλή μέρα τότε υπάρχει πρόβλημα. Αυτό συνέβη και στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να πάρει η Κηφισιά αυτήν την διαφορά» είπε αρχικά ο Φώτης Τακιανός που συνέχισε αναφερόμενος στον… «τρόπο ζωής» του ΟΦΗ από εδώ και στο εξής: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που ζούμε. Όλοι μας. Κόσμος, παίκτες και διοίκηση. Όμως, χρειάζεται να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε υπομονή. Αν θέλουμε να βρούμε κάτι θετικό από το παιχνίδι, αυτό είναι η προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο που έκαναν κατάθεση ψυχής».