«Κατασκοπεία» και πίστη για νίκη στις Σέρρες

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ιβάν Βουκαντίνοφ και Δημήτρης Καραδολάμης είναι τα ίδια προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είδαν μέσω βίντεο τον επόμενο αντίπαλο τους και η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο για την πόλη της Μακεδονίας ελπίζοντας στην πρώτη νίκη της νέας χρονιάς. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα των Ίκαρων και το τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ωστόσο παρά τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν υπάρχει πίστη πως μπορεί στις Σέρρες να έρθει το πρώτο διπλό της χρονιάς.

Ο Ιβαν Βουκαντίνοφ σήμερα πάτησε παρκέ και έκανε κάποια σουτ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Δημήτρη Καραδολάμη. Η συμμετοχή του πρώτου στο παιχνίδι των Σερρών συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες, ενώ όσο αφορά τον Καραδολάμη, ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς στην σημερινή απογευματινή προπόνηση (18:00). Εφόσον τα καταφέρει και βγάλει και το αυριανό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.