Άμεση ανασύνταξη εν όψει Αίολου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται αντιμέτωπος με τα προβλήματα και τις βαριές ήττες με αποτέλεσμα να απαιτείται άμεση ανασύνταξη εν όψει του αγώνα με τον Αίολο Τρικάλων το ερχόμενο Σάββατο!

Η ομάδα όχι μόνο έχει επηρεαστεί από τις απουσίες της αλλά και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα φανερώνει αρκετές αδυναμίες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι με… διαφορά μόλις δύο πόντων έχει μια από τις τρεις χειρότερες επιθέσεις της Α2 ενώ έχει μεγάλο πρόβλημα και στην άμυνα όπου σε τρία παιχνίδια έχει δεχτεί συνολικά 237 πόντους.

Ο ΟΦΗ δείχνει να έχει εγκλωβιστεί στα αγωνιστικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν με τους συνεχείς τραυματισμούς και τις απουσίες των Καραδολάμη, Βουκαντίνοφ καθώς και το γεγονός ότι οι δύο πλέι μέικερ της ομάδας (Πετράκης, Παπαδάκης) πηγαίνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι δίχως να προπονούνται λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Δυστυχώς, για τον ΟΦΗ, η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη καθώς το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον Αίολο Τρικάλων με το παιχνίδι να είναι μεγάλου βαθμού δυσκολίας. Ο Ιβάν Βουκαντίνοφ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα και αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.