Λιόγας: «Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα,που αδικείται από την βαθμολογική της θέση»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Δημήτρης Λιόγας αντιμετώπισε τον ΟΦΗ το προηγούμενο Σάββατο και σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα  του ΣΕΠΚ μίλησε μεταξύ άλλων και για την  τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Με δεδομένες τις απουσίες που υπήρχαν και το γεγονός ότι έγιναν την τελευταία στιγμή θεωρώ ότι η ομάδα παρουσιάστηκε ενεργοποιημένη και έτοιμη να πολεμήσει σε αυτό το ματς. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, που αυτή τη στιγμή αδικείται από βαθμολογική θέση της. Για εμάς ήταν ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι και είναι σημαντικό ότι τα καταφέραμε».

Για το επόμενο παιχνίδι, με τον Αρκαδικό: «Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ομάδες στην έδρα τους εμφανίζουν πιο δυνατό πρόσωπο. Νομίζω και ελπίζω ότι το Παγκράτι ημέρα με την ημέρα θα γίνεται πιο δυνατό και θα πατάει καλύτερα στα πόδια του. Ο Αρκαδικός έχει παραδοσιακά δυνατή έδρα, είναι πιεσμένος από τα αποτελέσματα και περιμένω ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι».

Για το ρόστερ του Παγκρατίου: «Σε συνεργασία με το Νίκο Μπογονικολό, τον αποκλειστικό χρηματοδότη της ομάδας μπάσκετ, δημιουργήθηκε ένα ισχυρό ρόστερ. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά σε σχέση με πέρυσι και τα παιδιά χρειάζονται κάποιο χρόνο για να παρουσιαστούν στο γήπεδο ως ομοιογενές σύνολο. Το γεγονός ότι έχουμε έμπειρους παίκτες αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον, με την προϋπόθεση ότι αυτοί οι παίκτες έχουν έντονο κίνητρο. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδα πριν από το ματς με τον ΟΦΗ για διαφορετικούς λόγους οι Αποστόλης Κουτρούλιας και Αντώνης Μιχάλογλου, δύο παίκτες που παίζουν στις θέσεις των ψηλών, ήταν εκτός ομάδας. Την Πέμπτη ο Βαγγέλης Σκλάβος έπαθε σοβαρό διάστρεμμα, με αποτέλεσμα το πόδι του να πρηστεί. Ο ίδιος με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, του γιατρού Αντρέα Καραγιάννη και του φυσιοθεραπευτή Γιώργου Γκάκια τους οποίους και ευχαριστώ κατάφερε να το ξεπεράσει, να αγωνιστεί σε ένα κρίσιμο για εμάς παιχνίδι και να έχει και καλή απόδοση. Αυτό ήταν ένα δείγμα του επαγγελματισμού που διακρίνει το Βαγγέλη και της διάθεσής του να βοηθήσει την ομάδα. Πολύ δύσκολα κάποιος άλλος αθλητής θα έκανε το ίδιο».