Τακιανός: «Αφιερωμένη από την ψυχή μας η νίκη στο Νίκο Γαλυφιανάκη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Νίκο Γαλυφιανάκη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας αφιέρωσε τη νίκη επί του Λαυρίου ο Φώτης Τακιανός που στάθηκε στην ψυχή και το πάθος των παικτών του.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε αναφερόμενος στην «μάχη» που δίνει ο Νίκος Γαλυφιανάκης «έψαχνα τόσες αγωνιστικές αφορμές για να αφιερώσω τη νίκη στο Νίκο Γαλυφιανάκη. Μέσα από την ψυχή μας, αφιερώνουμε τη νίκη στο Νίκο που περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο». Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του αγώνα με το Λαύριο, ο Φώτης Τακιανός πρόσθεσε «η αξία της νίκης μας γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο που είχαμε και το γεγονός ότι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της».

Σχετικά με την παρουσία των παικτών του, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα ματς δίχως αύριο. Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα που προβλέπαμε. Τα παιδιά κατέθεσαν και την ψυχή τους. Έπαιζαν άμυνα με την ψυχή τους και όχι με τα πόδια ή με τα χέρια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά».