Ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή από Τακιανό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν απέκλεισε να γίνει μια προσθήκη στο ρόστερ εν όψει της συνέχειας ενώ στάθηκε στα πολλά προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την ομάδα.

Αρχικά, για την ήττα που «σφίγγει την θηλιά» στον λαιμό του ΟΦΗ, ο Φώτης Τακιανός είπε πως «ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε το περιορισμένο μας ρόστερ. Ο Παπαδάκης έπαιξε 25 λεπτά αλλά είναι τραυματίας και έπρεπε να είναι ήδη στο χειρουργείο. Καραδολάμης και Βουκαντίνοφ ήταν τραυματίες. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ψυχικά αποθέματα και το παιχνίδι κρίθηκε στην τύχη. Τώρα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολη η θέση μας και το ξέρουμε. Δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι φταίει η διαιτησία που χάσαμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο άγχος και την πίεση».

Ο Τακιανός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μια μεταγραφή ακόμα ενώ αναφερόμενος στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στο Ηράκλειο υπογράμμισε ότι «παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι με το Ηράκλειο, δεν πρέπει να υπάρχει φανατισμός. Έχουν στενέψει τα περιθώρια και πρέπει να ενισχυθούμε. Έχει συζητηθεί αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε οικονομικό άνοιγμα. Ο Παπαδάκης θα μπει στο χειρουργείο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων».