Τακιανός: «Σημαντική νικη που θα φανεί πόσο θα μας βοηθήσει στην συνέχεια»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε από τη νίκη της ομάδας του ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος τόνισε πως η σημερινή νίκη μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα σημαντική για την συνέχεια.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα του Δημήτρη Λιόγα ξέρεις πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το παιχνίδι. Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε και οι δύο ομάδες ανοιχτά και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ.  Στην επανάληψη αλλάξαμε τακτική ήμασταν καλοί στην άμυνα και εύστοχοι στην επίθεση. Είναι μια σημαντική νίκη η σημερινή και θα φανεί στην πορεία πόσο θα μας βοηθήσει. Τώρα θα δούμε τι συμβαίνει με τον Πρόδρομο ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό και να τον έχουμε κοντά μας στην συνέχεια.

Δηλώσεις έκανε και ο συνεργάτης του Φώτη Τακιανού, Γιώργος Γωνιωτάκης, ο οποίος τόνισε: 

Ήταν ένα δύσκολο ματς, ένας τελικός για εμάς. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και τέλος καλό ολα καλά. Συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια, είμαστε μόνοι μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την σωτηρια. Το κλειδί της σημερινής νίκης ήταν πως στο τέλος καταφέραμε να περιορίσαμε τον Φώτη (σ.σ. Βασιλόπουλο) και ελέγξαμε τα ριμπαουντ.