Οριστικά στις 4.00 το τζάμπολ και έντονη δυσαρέσκεια στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το… «Ηράκλειο» θέλησε τελικά να διευκολύνει τον ΟΦΗ και όπως γράψαμε το βράδυ της Τετάρτης απέρριψε το αίτημα για αλλαγή ημέρας του αγώνα και τελικά το τζάμπολ θα γίνει στις 4.00 το μεσημέρι!

Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι το Ηράκλειο δεν θέλησε να διευκολύνει το αίτημα για αλλαγή ημέρας μιας και στις 5.15 η ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς!

Μένει λοιπόν να φανεί πόσος κόσμος θα πάει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ όταν 75 λεπτά αργότερα θα γίνεται η σέντρα στο «Γεντί Κουλέ»!

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενημερώνει για την αλλαγή ώρας του αγώνα για την Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ο.Φ.Η. -ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. το Σάββατο 30/03/2013 από 17:00 σε 16:00.

Επίσης ενημερώνει ότι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα αλλά κυρίως για την ενίσχυση του τμήματος Μπάσκετ, η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα του Σαββάτου, και μόνο, θα είναι στα 10 ευρώ, σύμφωνα πάντα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΟΚ.Στο συγκεκριμένο αγώνα, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για μία «δωρεάν ετήσια σύνδεση» με την εταιρία CYTA, χορηγό του τμήματος Μπάσκετ.

Τέλος καλούμε το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την ομάδα Μπάσκετ στον κρίσιμο αυτό αγώνα, με την παρουσία του.