Έκλεισε και τυπικά το θέμα Μπάρδα

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης
Έκλεισε και το τυπικό μέρος της ανανέωσης της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Αλέξη Μπάρδα με την ανακοίνωση της είδησης από τον σύλλογο. «Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον ΟΦΗ, κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε» δήλωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Για την εξέλιξη αυτή το Gentikoule.gr σας είχε ενημερώσει από τις 6 Ιουνίου. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και πρώτος στόχος της διοίκησης είναι οι ανανεώσεις.Έτσι λοιπόν ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα είναι ο Αλέξης Μπάρδας.
Για τη νέα συνεργασία του αθλητή με την ομάδα, το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοίνωσε:
«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Α.Μπάρδα.Η παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας ήταν κοινή επιθυμία, τόσο του ίδιου, όσο και του προπονητή και της διοίκησης.Ο Α.Μπάρδας είναι  ο αθλητής με τα περισσότερα χρονια στην ομάδα μας (1999-2002 και 2009-2011) και αποτελεί  πλέον το φυσικό ηγέτη της ομάδας μας».

Από την μεριά του ο Αλέξης Μπάρδας, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον ΟΦΗ, κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε.Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή, αλλά και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.Θα προσπαθήσω και του χρόνου, με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την ομάδα μου, να εκπληρώσει τους στόχους της».