Μπαράζ ανακοινώσεων από τον ΟΦΗ, έμεινε και με την «βούλα» ο Καραδολάμης

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Η παραμονή του Δημήτρη Καραδολάμη ήταν δεδομένη εδώ και αρκετές εβδομάδες και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί ήταν η ανακοίνωση. Αυτό συνέβη σήμερα όπως είχε προαναγγείλει την Τετάρτη το Gentikoule.

Ο 24χρονος φόργουορντ προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ και ήταν από τις προτεραιότητες του Βαγγέλη Βλάχου ώστε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως και συνέβη. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από τον Μάιο και απέμενε μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Καραδολάμης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του ευχαριστώντας παράλληλα την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανανέωση της συνεργασίας, με την ομάδα του ΟΦΗ. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για όλους μας και ευχή μου είναι να πάει το ίδιο καλά και φέτος. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο της ομάδας, για την αγάπη που μου έδειξε στο πρόσωπό μου και ελπίζω να τους την ανταποδώσω και φέτος.Τους εύχομαι να έχουν υγεία και του χρόνου να πανηγυρίζουμε μαζί την επίτευξη των στόχων μας» ήταν τα λόγια του 24χρονου αθλητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Καραδολάμης, ανανέωσε την συνεργασία με την οικογένεια του ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο.Του ευχόμαστε να έχει υγεία, ενώ παράλληλα με την βοήθεια, τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων παικτών, να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας μας».