Στις 22 Αυγούστου η πρώτη του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στις 22 Αυγουστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ όπως γνωστοποίησε και μέσω ανακοινωσής του ο ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει, ότι την Δευτέρα 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Θα προηγηθεί  πρωινή συγκέντρωση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (και στην αίθουσα «Μ.Παπακαλιάτης»), μεταξύ της διοίκησης, των παικτών  και των προπονητών της ομάδας μας, παρουσία των εκπροσώπων του τύπου.
-Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, που θα σηματοδοτήσει, την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ως στόχο μέχρι την επίσημη πρώτη να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του ΟΦΗ ώστε ο Βαγγέλης Βλάχος να έχει από την πρώτη μέρα όλους τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του. Ήδη στην ομάδα έχουν δίξει να μπαίνουν δυνατά εν όψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στην Α2 καθώς έχουν ήδη ανανεωθεί τα συμβόλαια των Μπάρδα, Καραδολάμη και Παναγάκη, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Μπαλάφα καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Γιώργος Κερασοβίτης ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για φέτος, ενώ οι άνθρωποι τις ομάδας κινούνται ήδη και για άλλες μεταγραφές οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, όσον αφορά τον πλέι-μέικερ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι Αμερικανός.