«Φλερτ» του ΟΦΗ με Χαρισμίδη

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την ενίσχυση του κάτω από το καλάθι έχει σαν προτεραιότητα ο ΟΦΗ, ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του σέντερ του ΑΓΟΡ Τάσου Χαρισμίδη.

Μία από τις προτεραιότητες του Βαγγέλη Βλάχου είναι η ενίσχυση κάτω από το καλάθι. Μπορεί ο Κώστας Μπαλάφας με την πολύ καλή περσινή του χρονιά να εξαργύρωσε ένα νέο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, και να εκκρεμεί η απάντηση Σουφλιά στην πρόταση του ΟΦΗ, ωστόσο στην Α2 υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και στον ΟΦΗ εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις για την ενίσχυση τους μέσα στην ρακέτα.

Μία από αυτές είναι και ο σέντερ του ΑΓΟΡ, Τάσος Χαρισμίδης, ο οποίος έβαλε και αυτός πέρσι το λιθαράκι του στην άνοδο του της ομάδας του Ρεθύμνου στην «μεγάλη» κατηγορία.  Ο παίκτης έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΓΟΡ και έχει σαν προτεραιότητα του την παραμονή του στην ομάδα των «κυανόλευκων».

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον παίκτη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έγινε μια «βολιδοσκόπηση» από τον ΟΦΗ,  ωστόσο τόνισε ότι  έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΓΟΡ και προτεραιότητα του είναι να μείνει στην ομάδα του Στέργιου Κουφού.