Mάρτζος: “Θα ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ και του χρόνου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πάρης Μάρτζος μίλησε στο Gentikoule για την ατυχία που είχε με τον τραυματισμό του που θα του στερήσει την συμμετοχή του από τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να μην ολοκληρώθηκαν και οι υποχρεώσεις του με τη φανέλα του ΟΦΗ, την οποία θέλει να φορά και την επόμενη σεζόν. 

Ο σούτινγκ γκαρντ του ΟΦΗ στάθηκε άτυχος στην χθεσινή φιλική αναμέτρηση με το Ρέθυμνο καθώς υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού με αποτέλεσμα να τελειώνει πρόωρα το πρωτάθλημα για τον ίδιο. Ο ίδιος όμως παρά την στεναχώρια του ελπίζει να ανανεώσει το ραντεβού του με τους φίλους του ΟΦΗ για τη επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάρης Μάρτζος μιλώντας στο Gentikoule

Για το αν κατάλαβε τι στιγμή που χτύπησε αν θα έλειπε μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας:

Κατάλαβα ότι είναι σπάσιμο.Για να γίνεις καλά θέλεις ένα μήνα και στεναχωριέμαι που λίγο πριν το τέλος έπαθα ένα τέτοια τραυματισμό. Πίστευα ότι δεν θα είναι σπάσιμο αλλά όταν το είδα κατάλαβα ότι θα είναι σπάσιμο.

Για το πως θα νιώσει το Σάββατο αναγκασμένος να βλέπει της προσπάθειες των συμπαικτών του χωρίς να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του:

Είναι πίκρα να παθαίνεις κάτι τέτοιο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Δεν έχω μα πω κάτι άλλο. Είναι άβολα για μένα. Τα παιδιά θα παίξουν για να κερδίσουν και πιστεύω και για μένα το Σάββατο.

Για το αν υπάρχει άγχος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Φιλαθλητικό:

Εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Ευελπιστώ να έχουμε κόσμο,που θα μας βοηθήσει για τη νίκη. Νομίζω έχουμε το πρώτο λόγο για τη νίκη. Δεν νομίζω να έχουμε άγχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε και δεν υπάρχει άγχος. Ο Φιλαθλητικός έχει το άγχος γιατί έρχεται εδώ μόνο για τη νίκη.

Για το αν θέλει να συνεχίσει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν:

Αυτή τη στιγμή θέλω να τελειώσει η χρονιά, να ηρεμήσουμε όλοι και θα δούμε. Έχουμε πετύχει αυτό που θέλουμε. Είναι μια πετυχημένη σεζόν για μας καθώς πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν έχω συζητήσει ακόμα για του χρόνου. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, μια ομάδα με όνομα και ιστορία. Μ’αρέσει η Κρήτη και θα ήθελα να μείνω και του χρόνου στην ομάδα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook