Έβαλε «πάνθηρα» στο ρόστερ του ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντάρελ Λούις γίνεται ο πρώτος Αμερικανός που θα φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ καθώς συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο ενώ ο Βαγγέλης Βλάχος έχει στο στόχαστρο του τον 24χρονο σέντερ Σταύρο Τουντζιαράκη.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ενώ όλα τα «γρανάζια» της ομάδας δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς.

Έτσι, στον ΟΦΗ φρόντισαν να κλείσουν ένα σημαντικό θέμα που δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Ντάρελ Λούις που ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και στις τάξεις της κρητικής ομάδας εύχονται ότι ο Αμερικανός γκαρντ με ισλανδικό διαβατήριο θα οδηγήσει στην άνοδο την τρίτη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί μετά το Περιστέρι και τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Λούις έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο 35χρονος αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική περίοδο με την ΑΕΚ Άργους, ενώ ο ΟΦΗ με τη δική του προσθήκη βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που είναι άριστος επαγγελματίας, ενώ όταν η μπάλα «καίει», αυτός δεν φοβάται να πάρει πάνω του το σουτ που θα κρίνει το παιχνίδι. Με τη μεταγραφή του Ντάρελ Λούις επιβεβαιώνεται πλήρως και το ρεπορτάζ της «Athletic Press» στις 11 Ιουλίου που ανέφερε για επαφές του ΟΦΗ με Αμερικανό γκαρντ.

Επαφές με Τουντζιαράκη!
Πλέον, μετά την απόκτηση του Ντάρελ Λούις ολοκληρώθηκε το παζλ στην περιφέρεια, αν και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα πλέι -μέικερ, και το βάρος δίνεται στην ενίσχυση της ομάδας κάτω από τη ρακέτα. Ήδη, ο ΟΦΗ είναι πλήρης στη θέση 4 με την παρουσία των Καραδολάμη, Μπαλάφα, όμως μετά την αποχώρηση του Θανάση Σουφλιά, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κινηθεί για την απόκτηση δύο ψηλών και όχι ενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Athletic Press», στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται ο 24χρονος σέντερ Σταύρος Τουντζιαράκης ύψους 2.10 που έπαιξε φέτος στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στο Μαρούσι, την ΑΕΚ και τον Άρη. Το… ψηστήρι στον Τουντζιαράκη έχει αναλάβει ο πρώην συμπαίκτης του και νυν παίκτης του ΟΦΗ Γιώργος Κερασοβίτης.

Στον ΟΦΗ πέραν της περίπτωσης του Τουντζιαράκη που αποτελεί και την προτεραιότητα στο θέμα απόκτησης ψηλού, εξετάζεται και η περίπτωση του Δημήτρη Δέσπου. Πάντως, στόχος είναι να αποκτηθούν δύο ψηλοί, όπου και με αυτές τις προσθήκες αναμένεται να κλείσει το ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook