Ο Μιχάλης Κασικτσόγλου – συνεργάτης του Τακιανού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μιχάλης Κασικτσόγλου θα είναι ο συνεργάτης του Φώτη Τακιανού στο μπάσκετ του ΟΦΗ. Ο 36χρονος προπονητής μετά απο εισήγηση του Τακιανού θα στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και θα είναι ο βασικός συνεργάτης του πρώτου προπονητή, ενώ θα αναλάβει και ένα τμήμα των ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ.

Για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ ο Μιχάλης Κασικτσόγλου ανέφερε ότι «τον κ. Φώτη Τακιανό, τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Είναι για μένα ένα κίνητρο συνεργασίας. Πρόκειται για ένα απο τους καλύτερους Ελληνες προπονητές. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του».

Για το πως έγινε η προσέγγιση τόνισε ότι «τον Φώτη Τακιανό τον γνώρισα μέσω του Στέργιου Καλύβα. Ηταν συνεργάτης του κόουτς στην Δράμα. Ετσι είχαμε γνωριστεί. Ο κόουτς ήθελε ένα συνεργάτη στον ΟΦΗ. Μας έφερε σε επικοινωνία, του είπα ότι με ενδιαφέρει. Η παρουσία μου στα Χανιά, διευκόλυνε την μετακίνηση».

Για τον ρόλο που θα έχει στον ΟΦΗ: «Θα είμαι συνεργάτης του κ. Τακιανού στην πρώτη ομάδα, ενώ θα έχω και ένα τμήμα στις ακαδημίες της ομάδας. Αυτό θα συζητηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας. Μας ενδιαφέρει και το κομμάτι των υποδομών, καθώς ο Φώτης Τακιανός θα έχει την επίβλεψη και σε αυτό το κομμάτι, το οποίο είναι πολυ σημαντικό για κάθε σύλλογο».

Για το αν έχει εικόνα απο τον ΟΦΗ: «Πέρσι λόγω της παρουσίας μου στην Κρήτη, παρακολούθησα αρκετά τον ΟΦΗ. Είχε πολλούς Βορειοελλαδίτες αθλητές, αλλά πάντα με ενδιαφέρει το επίπεδο αυτό. Υπάρχει προοπτική στην ομάδα αυτή. Γίνεται καλή και οργανωμένη δουλειά. Ο ΟΦΗ έχει τεράστια δυναμική και είναι κίνητρο για κάθε νέο προπονητή».

Ποιός είναι ο Μιχάλης Κασικτσόγλου

Ο Μιχάλης Κασικτσόγλου, έχει καταγωγή απο την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στις 27-7-1982. Εχει αγωνιστεί ως αθλητής σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και Σταυρούπολη.

Εχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση.

Ως προπονητής έχει δουλέψει 11 χρόνια στις υποδομές της Σταυρούπολης. Ακόμη στις γυναίκες και τις Νεάνιδες της ΜΕΝΤ, στις γυναίκες και τις Νεάνιδες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στις υποδομές του Αχιλλέα Τριανδρίας και του Αίαντα Ευόσμου, ενώ πέρσι εργάστηκε στον ΟΑΧανίων (γυναίκες, νεάνιδες, μίνι αγοριών).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook