Και τον Δεληγιώργη πήρε ο Φίλιππος Βερ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μετά τους Τραϊανό και Πλιούκα ένας ακόμα πρώην παίκτης του ΟΦΗ, ο Απόλλωνας Δεληγιώργης, συμφώνησε με την ομάδα της Μακεδονίας.

Σε μια ακόμα μεταγραφή έφτασε ο Φίλιππος Βέροιας ο οποίος απέκτησε τον Απόλλωνα Δεληγεώργη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον ΟΦΗ, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 6,9 πόντους και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο 21χρονος γκαρντ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2  την πρώην ομάδα του στο ΒΑΚ.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ημαθίας:

«Η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Απόλλων Δεληγεώργη.  Ο ύψους 1.92 καλαθοσφαιριστής, ο οποίος κατάγεται από την Ξάνθη, έχει γεννηθεί στις 03/07/1993 και αγωνίζεται στην θέση του point guard.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίωνα Ξάνθης, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2008, πριν μεταπηδήσει στην ομάδα του Μαντουλίδη.  

Στα Εκπαιδευτήρια αγωνίστηκε από το 2008-2012.  Κατόπιν, τη σαιζόν 2012-13 αγωνίστηκε στη Β Εθνική με τα χρώματα του Πιερικού Αρχέλαου.

Την περσινή χρονιά προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του στην ομάδα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ολοκληρώνοντας τη σαιζόν με μέσο όρο 6,9 πόντους και 3,4 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook