VIDEO/ Τακιανός στο Gentikoule: “Θα αποζημιώσουμε τον κόσμο με την Καβάλα, θα είναι ακόμα περισσότερος”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε αποκλειστικά στο Gentikoule από το κλειστό των Ιλισίων – δείτε το video – και τόνισε ότι όλη η ομάδα θα αποζημιώσει τον κόσμο, για την ήττα στην πρεμιέρα, στο μεγάλο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στην Καβάλα.

Τα δύσκολα συνεχίζονται για τον ΟΦΗ που το Σάββατο πήρε ένα σπουδαίο διπλό επί του Ηλυσιακού όμως την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Καβάλα που θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1. Ο Φώτης Τακιανός είπε αρχικά για την αντίδραση που έδειξε ο ΟΦΗ μετά την ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας: “Ήταν πολλοί παράγοντες που συντέλεσαν στην ήττα. Ίσως είχαμε παραπάνω άγχος ή στρες λόγω της πρεμιέρας. Όμως ακόμα και αυτό, το χάσαμε στις λεπτομέρειες και η αντίδραση μας ήταν άμεση. Κερδίσαμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε χαρακτηριστικά στοιχεία που αν τα αξιοποιήσουμε, τότε θα είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα”.

Και παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο για το μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου: “Το ζητούμενο για τον κόσμο είναι να στηρίζει τον ΟΦΗ. Πρέπει να αγαπήσει την ομάδα, όχι τα πρόσωπα. Σαφώς τα πρόσωπα θα στηρίξουν τον ΟΦΗ όμως πρέπει να αγαπηθεί το σήμα της ομάδας. Η αγάπη πρέπει να είναι ανιδιοτελής. Και είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό που καταφέραμε, θα αποζημιώσουμε τον κόσμο μας με την Καβάλα και θα έχουμε παραπάνω κόσμο από ότι στην πρεμιέρα” ενώ για τον προσεχή αντίπαλο του ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι “η Καβάλα αυτήν την στιγμή είναι το μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο. Έχει ομάδα, παίκτες και κόσμο για να βρίσκεται στην Α1. Η ομάδα χτίστηκε με την λογική να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας. Πρέπει να καταθέτουμε ψυχή και αν γίνει αυτό, ανεξάρτητα αποτελέσματος, τότε σίγουρα θα υπάρχει χτίσιμο νίκης τόσο κόντρα στην Καβάλα όσο και στα επόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook