Κιτσούλης στην web tv του Gentikoule: “Θα δώσουμε χαρά στον κόσμο με την Καβάλα”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αρχηγός του ΟΦΗ μιλάει στο Gentikoule και τον Παύλο Σιδερίδη για τη νίκη στα Ιλίσια και καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο μεγάλο ντέρμπι με την Καβάλα.

Αρχικά, ο Κιτσούλης λέει για την αντίδραση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Φίλιππο Βέροιας: “Kάναμε μια κακή ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και είπαμε με τα παιδιά πως πρέπει να αντιδράσουμε. Μια κακή ήττα στην έδρα μας. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καλά και είπαμε πως θα έρθουμε να πάρουμε το διπλό ότι και να γίνει. Ξέραμε πως είναι μια δύσκολη έδρα και μια ομάδα καλή με τον κόουτς Σορώτο που αρέσκεται να δουλεύει με νέα παιδιά. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, το παλέψαμε. Κάποιες στιγμές προηγηθήκαμε με 10, 12 και 14 πόντους όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά και ίσως έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα αλλά είναι και λογικό όταν μια ομάδα έχει τόσο ενθουσιασμό όπως ο Ηλυσιακός. Δουλεύουν τόσο καλά και πιέζουν καλά και ίσως και εμείς από την κούραση χάσαμε τον ρυθμό μου. Θεωρώ πως είναι μια καλή ομάδα και ελάχιστες ομάδες θα περάσουν από τα Ιλίσια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα”.

Μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού, ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με την Καβάλα με τον Βασίλη Κιτσούλη να λέει: “Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει στόχο την άνοδο. Φαίνεται άλλωστε από το ρόστερ της και από τον προπονητή της. Όλη αυτή η ιστορία με τον Πανιώνιο και την Α1 τους έδωσε λίγο χρόνο ακόμη νομίζω τον χρειαζόντουσαν καθώς έχουν αρκετά νέα παιδιά και κάποιους τραυματισμούς. Σίγουρα ένας πολύ δυνατός και δύσκολος αγώνας αλλά μέσα στην έδρα μας. Ελπίζω να έχουμε ξανά δίπλα τον κόσμο μας που ήταν στο γήπεδο την πρώτη αγωνιστική και να τους ξαναφέρουμε. Αμφίρροπο ματς θα δώσουμε το 100%. νΟΜΊΖΩ είναι αγώνες που αλλάζουν ενα κλικ το στόχο τους πρωταθλήματος. όταν παίρνεις μια νίκη ενάντια στην Καβάλα βλέπεις σίγουρα και αλλιώς το πρωτάθλημα”.

Και βέβαια περιμένει το ΒΑΚ να είναι “καυτό” με την υπόσχεση να αποζημιώσουν τον κόσμο του ΟΦΗ για την ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας: “Την πρώτη αγωνιστική ήταν εκεί και τους ευχαριστούμε. Τους δυσαρεστήσαμε δυστυχώς και μας πείραξε πολύ όλους. Τα παιδιά , τον κόουτς. Ήταν μια κακή ήττα. Περάσαμε μια εβδομάδα μαρτύριο, με πολλά γιατί.Με αυτή τη νίκη ρολάραμε κάπως. Σίγουρα μια ήττα δεν την φέρνεις πίσω. Με την Καβάλα τους θέλουμε ξανά εκεί και πιστεύω πολύ το παιχνίδι.Το ΒΑΚ με τον κόσμο είναι μια άλλη έδρα. Πιστεύουμε θα τους δώσουμε χαρά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook