Μεγάλη ψυχή αυτός ο ΟΦΗ, υπέταξε την Καβάλα με 69-63!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα γήπεδο καμίνι, ο ΟΦΗ με τεράστια εμφάνιση ήταν καλύτερος από την Καβάλα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έφτασε την διαφορά μέχρι και τους 17 πόντους για να πάρει τη νίκη με 69-63.

Ονειρικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ – «καμίνι» το ΒΑΚ!

Το γήπεδο ήταν γεμάτο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τους παίκτες του ΟΦΗ να έχουν «φτερά» από την ώθηση του κόσμου και να κάνουν ένα καταπληκτικό ξεκίνημα. Έχοντας μπροστάρηδες τους Ραζή, Στυλιανού και τον Τρεπάλοβατς να στήνει πάρτι μέσα στην ρακέτα της Καβάλας, ο ΟΦΗ προηγήθηκε αρχικά 13-3 ενώ η διαφορά πήγε και στους 15 πόντους (18-3)! Ο Βασίλης Κιτσούλης με δύο βολές στο 8’ η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 17 πόντους, 21-4 με την πρώτη περίοδο να λήγει με 21-7.

Αντεπίθεση Καβάλας

Η Καβάλα αντέδρασε μετά από ένα καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο και στο 14’ με δύο βολές του Καράμπουλα έριξε την διαφορά, μετά από ώρα, κάτω από τους 10 πόντους μετατρέποντας το σκορ στο 25-16. Στο μεταξύ, οι παίκτες του ΟΦΗ… συναγωνίζοταν στο ποιος θα αστοχήσει στις περισσότερες! Στην αντίπερα όχθη, ο Τότσιος έκανε φοβερό ματς και με 13 πόντους έβαλε στο παιχνίδι την Καβάλα μειώνοντας την διαφορά στους 5 πόντους, 35-30. Ο ΟΦΗ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με δύο τρίποντα από τους Λιανό, Ραζή την ανέβασε ξανά στους 11 πόντους με το σκορ ημιχρόνου να κλείνει στο 41-30.

Το κλειδί της νίκης το κρατούσε ο Χάλαρης!

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο όμως το κλειδί της νίκης το κρατούσε ο νεαρός φόργουορντ που πέρασε στο παιχνίδι και ήταν ο καταλύτης της σπουδαίας επικράτησης του ΟΦΗ. Παρότι ο ΟΦΗ προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους (50-33) και 53-40 η Καβάλα αντέδρασε και με ήρωα από το πουθενά τον Βελισσαρίου που πέτυχε 3 τρίποντα κατάφερε να μειώσει στους 4 πόντους (64-60). Όμως η ψυχραιμία στις βολές από τους Ραζή, Κιτσούλη και ένα τεράστιο τρίποντο του Στυλιανού έφερε αυτήν την μεγάλη νίκη με 69-63.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook