Τακιανός: “Νίκη και μόνο νίκη”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από τρεις σερί ήττες από Εθνικό, Αρκαδικό και Ηρακλή, ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη κόντρα στο Παγκράτι και ο Τακιανός δίνει το σύνθημα για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

«Είναι ένα παιχνίδι που για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη. Πρέπει να μπούμε απο το πρώτο λεπτό με πάθος, να αντιληφθούμε την κρισιμότητα του αγώνα και να πάρουμε το παιχνίδι»τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός. Και συνεχίζει «Το Παγκράτι είναι καλή ομάδα. Βασίζεται στον αιφνιδιασμό και στο μακρινό σούτ. Εχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι αυτό θα μετρήσει πάνω απο όλα η άμυνα μας. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Με καλή άμυνα» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ που συνέχισε λέγοντας ότι «τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα μας έχουν κοστίσει στην ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη για ανέβουμε βαθμολογικά και αγωνιστικά, αλλά και για λόγους ψυχολογίας».

Παράλληλα, κάνει κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει το παρόν: «Θέλουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι αυτό. Οπως ήταν και στα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε στο γήπεδο μας. Με τον κόσμο μαζί μας θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα προχωρήσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook