Βόμβες Τακιανού! “Κάθε μέρα και δευτερόλεπτο σκέφτομαι να φύγω”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα με τους παίκτες να κάνουν διήμερη αποχή λόγω των οφειλών και ο Φώτης Τακιανός αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου ότι σκέφτεται την αποχώρηση.

Συγκεκριμένα ο Φώτης Τακιανός υπογράμμισε λέγοντας ότι “αν οι παίκτες δεν είναι πληρωμένοι θα έπρεπε να πουν από ποιους και γιατί. Εγώ την Δευτέρα και την Τρίτη που ήρθα στο γήπεδο δεν ήταν οι παίκτες μου. Οι σελίδες του αγωνιστικού βιβλίου που λέγονται ΟΦΗ 14-15 πρέπει να υπάρχουν στο βιβλίο. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν σελίδες. Αυτό που βλέπετε είναι ένα προκάλυμμα που καλύπτεται από την υπερπροσπάθεια και το φιλότιμο. Έχω κουραστεί. Τρία χρόνια συζητάμε τα ίδια πράγματα. Το βιβλίο που λέγεται ΟΦΗ 14-15 δεν ξέρουμε αν θα ολοκληρωθεί. Κάθε μέρα της ημέρας και κάθε δευτερόλεπτο σκέφτομαι να φύγω. Υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις αλλά υπάρχουν άγραφοι κανόνες που από κάποιους δεν εκτιμούνται. Κανόνες που έχουν να κάνουν με το κίνητρο και τον εγωισμό. Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε πως θα βρεθεί κάποιο μέλος της οικογένειας αν βρεθεί μπροστα σε αυτήν την κατάσταση. Εδώ και τρία χρονια δεν υπήρξε ομαλή ροή όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Το πρόβλημα ειναι απο μέσα Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει δεύτερο μήνα της μισθοδοσίας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και απο εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει”.

Όσον αφορά το παιχνίδι, που μοιραία πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ο Μακεδόνας τεχνικός στάθηκε στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του: “Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό θα ήθελα να εκφράσω περιστατικά σε ένα μέλος της οικογένειας μας. Ένα μέλος έκανε χθες μια πολύ δύσκολη εγχείρηση και θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση. Η νίκη μας παίρνει μεγαλύτερη αξία και την αξία τη δίνει η σημαντική του αντιπάλου. Είναι γεγονός ότι η ομάδα παίζει με απουσίες. Τα πιο σοβαρά προβλήματα δεν είναι αγωνιστικά. Είναι ευνόητο ότι για να κερδίσεις μια ομάδα σαν τον εθνικό χρειάζεται κατάθεση ψυχής και έγινε. Ήταν ένα κομβικό ματς με την λογική της εξασφάλισης της παραμονής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν υπάρχει κόπωση και υπήρχαν αυξομειώσεις στην απόδοση μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον εθνικό και να ευχηθώ καλή δύναμη σε παίκτες και προπονητές γιατί μπροστά μας έχουμε έναν Γολγοθά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook