Μπερτίν

Μανώλης Σαρρής / 13/05 12:12

«Γλυκιά εκδίκηση για όλους μας»

Ο Φραντς Μπερτίν γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για το «παιχνίδι της χρονιάς» όπως χαρακτηρίζει αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για την «γλυκιά εκδίκηση» που θέλουν να πετύχουν.

Μανώλης Σαρρής / 04/05 15:06

«Με τέτοιο κόσμο είμαστε ανίκητοι»

O Φραντς Μπερτίν γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για τον ΟΦΗ που είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ όταν έχει τον κόσμο στο πλευρό του καλώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Gentikoule.gr / 30/04 10:23

«12ος παίκτης ο κόσμος του ΟΦΗ»

Ο Φραντς Μπερτίν γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ αλλά και για τις ελπίδες απευθείας ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Μανώλης Σαρρής / 12/04 11:50

«Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί»

O Φραντς Μπερτίν γράφει στο blog του στο gentikoule.gr και μιλώντας για την εμφάνιση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εθνικό στέκεται στον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα αλλά και γιατί όλοι είναι ενωμένοι ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράσταση του στο “Γεντί Κουλέ”.

Μανώλης Σαρρής / 09/04 20:37

«Έχουμε συνηθίσει να αδικούμαστε»

Ok.. Nous avons fait un très bon match à komotini contre Panthrakikos malheureusement nous avons perdu les 3 points qui étaient précieux pour nous car dans le même temps le Panatolikos a fait match nul contre Kalithea à domicile.Bien sur on aurait pu revenir a 3 points mais nous avons laissé cette chance. Nous avons  … Read more