Νίκος Δελατόλας

Gentikoule.gr / 02/01 13:32

Νίκο, έφυγες νωρίς….

Ο Νίκος Δελατόλας αποχαιρετάει το Νίκο Γαλυφιανάκη στο blog του στο Gentikoule και γράφει για τον άνθρωπο – ΔΑΣΚΑΛΟ!

Gentikoule.gr / 13/08 15:16

Και όμως, συνεχίζουμε…

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ΟΦΗ κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ.

Gentikoule.gr / 19/06 14:03

Αλήθεια, ασχολείται κανείς?

Ο μόνιμος και μεγάλος αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει το τμήμα μπάσκετ κάνοντας τις δικές του προτάσεις για να έρθει η σωτηρία!

Gentikoule.gr / 03/02 19:07

Α Μ Υ Ν Α! Α Μ Υ Ν Α! Α Μ Υ Ν Α!

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ανησυχητική εικόνα της ομάδας στην άμυνα αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Gentikoule.gr / 22/12 12:45

ΟΥΦ, ΞΥΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ!

O Nίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Αμύντα αλλά και για την “ευεργετική” διακοπή του πρωταθλήματος.

Gentikoule.gr / 17/12 12:43

Έγινε η υπέρβαση!

O Nίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την υπέρβαση που έγινε με την μεταγραφή του Παπανικολάου και την προσπάθεια του ΟΦΗ να προλάνει το τρένο της ανόδου.

Gentikoule.gr / 10/12 11:17

Νίκος Δελατόλας: “ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ”

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για το σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας και εξηγεί γιατί χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας για τον ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 02/12 14:45

AΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την αναπροσαρμογή των στόχων του φετινού ΟΦΗ μετά τις αναποδιές που του έχουν τύχει.

Gentikoule.gr / 07/11 18:48

Νίκος Δελατόλας: «Αν θες να ανέβεις, τέτοια ματς τα καθαρίζεις»

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη του ΟΦΗ επί του Ερμή Λαγκαδά αλλά και γιατί τέτοια παιχνίδια αποτελούν “κλειδί” για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Μανώλης Σαρρής / 01/11 13:01

Νίκος Δελατόλας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη εντός έδρα ήττα»

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την αναγκαιότητα να μην γίνει ποτέ ξανά άλλη “γκέλα” στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ και καλεί… Λιούις και Τσερκιτζόγλου να “κλειδώσουν” τον Σάββα Ηλιάδη.

Gentikoule.gr / 20/10 11:13

«Εύκολα παιχνίδια στην Α2 δεν υπάρχουν»

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ήττα του ΟΦΗ από το Πέραμα τονίζοντας ότι αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι στην Α2 ενώ κάνει και τις δικές του διευκρινίσεις…

Gentikoule.gr / 14/10 11:55

Νίκος Δελατόλας: «Προσοχή στην περιφέρεια του Περάματος»

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την αναμέτρηση με τον Ερμή Περάματος αναλύοντας τόσο τα δεδομένα που επικρατούν στον ΟΦΗ όσο και αυτά στον Ερμή Περάματος που χρειάζεται προσοχή στην περιφέρεια.

Gentikoule.gr / 29/09 12:45

«Ραντεβού σε ένα γεμάτο γήπεδο!»

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για την απουσία του Δημήτρη Καραδολάμη αλλά και για τον αντίπαλο του ΟΦΗ, τον Πανελευσινιακό δίνοντας ραντεβού με τον κόσμο στο γεμάτο ΒΑΚ!

Gentikoule.gr / 18/09 14:59

«Φέτος δεν χρειάζονται καλέσματα στο ΒΑΚ»

Ο Νίκος Δελατόλας εγκαινιάζει το blog του στο Gentikoule και μιλάει για τις δυνατότητες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ περιγράφοντας την ανυπομονησία του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο ΒΑΚ.