Νίκος Δελατόλας: «Αν θες να ανέβεις, τέτοια ματς τα καθαρίζεις»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Δελατόλας γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη του ΟΦΗ επί του Ερμή Λαγκαδά αλλά και γιατί τέτοια παιχνίδια αποτελούν “κλειδί” για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Ευχάριστο απόγευμα περάσαμε στο ΒΑΚ με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά κερδίζοντας  με 20 πόντους διαφορά. Και μπορεί στο ημίχρονο να προηγούμασταν μόνο με 2 πόντους, αλλά φαινόταν ότι η ομάδα μας ήταν σοβαρή και  είχε προσανατολισμό.

Έτσι η τελική επικράτηση ήρθε δίκαια και με συγκεκριμένο πλάνο: Η μπάλα να περάσει στους «πύργους» Τουτζιαράκη και Κατιάκο (που ήταν και πάλι εξαιρετικοί ) να φορτώσουν από κοντά το αντίπαλο καλάθι και ακολούθως αν η άμυνα ‘’κλείσει να βγουν τα ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια.

Πάντως αυτό που βοηθάει πολύ και μάλιστα που δεν το περίμενε σε τόσο μεγάλο βαθμό ίσως και ο ίδιος ο προπονητής μας , είναι το καλό σουτ από μακριά του Κατιάκου.  Μέχρι τώρα έχει 47% στα τρίποντα και είναι ο πιο εύστοχος παίχτης της ομάδας μας!!!

Έτσι ανοίγει η αντίπαλη άμυνα και είναι πιο εύκολα τα πράγματα για τον Τουτζιαράκη και γενικότερα φαίνεται να έχει μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να καλύπτεται προς το παρών η απουσίες των Μπαλάφα και Καραδολάμη.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό τα κουκιά είναι μετρημένα: Αν θες να ανέβεις  κατηγορία τέτοιου είδους ματς πρέπει να τα καθαρίζεις. Ο Πιερικός είναι χαμηλής δυναμικότητας και με 1-5 νίκες ξέρει ότι και με άλλη ήττα εντός τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για αυτόν.
Αλλά ξαναλέω ότι Αν θες να ανέβεις  κατηγορία τέτοιου είδους  ματς πρέπει να τα καθαρίζεις»

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + nine =