ΟΥΦ, ΞΥΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παραλίγο να πέσουμε ξεροί στο παιχνίδι με τον Αμύντα αλλά ευτυχώς το σώσαμε. Σε ένα παιχνίδι που τουλάχιστον φάνηκε ότι θα το καθαρίζαμε, στα τελευταία λεπτά δείξαμε πάλι τις τάσεις αυτοκτονίας μας.

Το θετικό από  αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα η πολύ καλή παρουσία του Κερασοβίτη που έδειξε με την απόδοση του πόσο σημαντικός παίχτης μπορεί να είναι για την ομάδα μας.

Ο  ‘’νέος’’ Παπανικολάου γενικότερα είχε καλή παρουσία και θα βοηθήσει. Καλύτερα βέβαια θα δείξει αφού έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα και γνωρίσει καλύτερα τα συστήματα και τους νέους συμπαίχτες του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα θα βοηθήσει σε αυτό αλλά και στον Χουγκάζ να περάσει στην ομάδα καλύτερα την δική του προπονητική φιλοσοφία. Κάτι που δεν μπορούσε να το κάνει σε μεγάλο βαθμό  μέχρι τώρα ένεκα των συνεχών αγώνων.

Ακόμη σε  αυτό το κενό διάστημα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκουραστεί και ο 35αρης  Λιούις που λόγω των πολλών τραυματισμών έπαιζε περίπου όλο το παιχνίδι  και έχει τώρα  …ψιλοκαεί.

 

Εν κατακλείδι :  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + seventeen =