Οι πιθανότητές του ΟΦΗ για «είσοδο» στα μπαράζ ανόδου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το «7 στα 7» και τους 42 βαθμούς που του δίνουν οι καθαρές νίκες, ψάχνει ο ΟΦΗ για να μπορεί να ελπίζει στην είσοδο του στα μπαράζ ανόδου της κατηγορίας.

Φυσικά το «έργο» του είναι τρομερά δύσκολο (αλλά όχι ακατόρθωτο) μιας και ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς: Πρώτος είναι ο Απόλλωνας με 28, ακολουθεί η Παλλήνη με 27 και τρίτος ο Πανιώνιος με 22 και στην επόμενη φάση οδηγούνται μόνο οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδας του Δημήτρη Ζλατιλίδη έχει ως εξής: Εκτός από το Κρητικό ντέρμπι το Σάββατο (3/2) στο ΒΑΚ με αντίπαλο τον ΣΦΠ Χανίων, στην συνέχεια οι «μελανόλευκοι υποδέχονται τον Πανιώνιο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έπειτα ταξιδεύουν στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουν τον ουραγό Απόλλωνα, υποδέχονται την Κέρκη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, ακολουθεί το ματς στην Καλαμάτα, την 17η υποδέχονται τον Πανερυθραϊκό αναζητώντας την ρεβάνς του πρώτου γύρου (3-0) και «κλείνουν» με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ολύμπια η οποία επικράτησε στο “Βαρδινογιάννειο” με 1-3 σετ.

Έτσι σε περίπτωση που καταφέρουν να κάνουν το «απόλυτο», οι παίκτες του ΟΦΗ κοιτάζουν τις πιθανότητες που θα τους ευνοήσουν για την κατάκτηση του στόχου.

Ωφελημένοι θα βγουν αν ο Απόλλωνας συνεχίσει να καμαρώνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ώστε εκείνοι καταφέρουν να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση. Αυτό θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που η Παλλήνη ηττηθεί καθαρά του Απόλλωνα στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής και παράλληλα γνωρίσει ακόμα μια ήττα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αν το συγκεκριμένο ματς οδηγηθεί σε ται-μπρεικ, τότε δεν βοηθάει καθόλου τον ΟΦΗ μιας και έτσι μοιράζονται βαθμούς (2-1) και επωφελούνται εκατέρωθεν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook